Категорија производа
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

Лоw Цост азот Генератор

Лоw Цост азот Генератор

Притисак замахни Адсорптион технологија за азот генератор технологија производње ваздух-азот са употребом адсорптион процеса у азот генератора је добро проучавамо и широко распрострањена у индустријским објектима за опоравак средње-невиности азота. Оперативни принцип је...

Features

Притисак замахни Адсорптион технологијаза генератор душика

Технологија производње ваздух-азот са употребом адсорптион процеса у генераторе азот је добро проучавамо и широко распрострањена у индустријским објектима за опоравак средње-невиности азота.

Оперативни принцип азот генератор коришћења адсорптион технологија је заснована на зависност од адсорптион стопа наступили су разне компоненте миx гаса на притисак и температура фактора. Међу азот адсорптион биљке од разних типова, притисак замах адсорптион (ПСА) биљке открили најшире апликације широм света.

Сyстеманд #39; с дизајн базиран на регулисање гаса адсорптион и адсорбент регенерације путем мења притисци у два адсорбер – адсорбент-које садрже судове. Овај процес захтева стална температура, близу амбијент. Са овим процесом, азот је произвео фабрике у изнад Атмосферски притисак, док је адсорбент регенерацију је савршени у испод Атмосферски притисак.

Процес адсорптион замах у сваком од два адсорберс се састоји од две фазе кандидује за пар минута. У адсорптион фази кисеоника, молекула Х2О и ЦО2 расипањем у пору структуру у адсорбент док азот молекуле је дозвољено да путују кроз адсорбер – адсорбент-који садржи пехару. У фази регенерације адсорбед компоненте ослободјен си адсорбент који су изразили у атмосферу. Процес се затим понавља множење.

Зашто одабрати ПСА азот генератор?

Високи азот невиности

ПСА азот генератор биљке омогућавају производњу високо-невиности азот из ваздуха, који мембрана системи су у могућности да пружи – највише 99.9995% душика. Та цистоца азот може да буде осигурана и криогена Сyстемс, али су знатно сложенија су и оправданим само по велику потрошњу волумене. Генератори душика користе ЦМС (угљен молекуларно сито) технологију да произведе непрекидну залиху ултра високе чистоће азота и су доступни са унутрашње компресора или без.

Ниским оперативним трошковима

Од стране Супституција застарјели ваздух одвајање биљке азот производња уштеда у великој мери премашити 50%. [цитат потребан]

Нето трошак азот произвео генераторе азот је знатно мање него трошак боцама или течни азот.

Азот генераторе креирате мање утицаја на животну средину

Генерисање гас азот је одржив, еколошки пријатељски и ефикасан приступ енергије пружајући чист, чиста, сува гас азот. У односу на енергију потребну за биљку одвајање криогена ваздуха и енергију потребну за транспорт течни азот из електране у установу, генерисани азот троши мање енергије и ствара далеко мање стаклене баште.

Зашто одабрати YУАНДА ПСА азот генератор?

Техничке карактеристике

1 ). увезени пнеуматски вентили, користећи живот је више од 3 милиона пута;

2 ). Сиеменс ПЛЦ интелигентан програм контролор, једноставан и стабилан операције;

3 ). одређене инертног керамичких јаја Дифузија омогућава проток ваздуха дистрибуције равномерно; побољшање ефикасности адсорптион за адсорбент;

4 ). која се сама присилити цилиндар по датуму уређај (Патент бр.: ЗЛ-200820168079.9) да заштити која користи живота угљен молекуларно сито;

(5 .) оригиналне центрифугалне вибрација дозирање (Патент бр.: ЗЛ-200820168078.4) ефективно да осигура максималну пуни волумен.

Спецификација
(1 ) невиности: 95-99,9999%
(2 ) капацитет: 5-8000Нм3/х
(3 ) притисак се: 0-0.8 Мпа (1.0 ~ 15.0 МПа је такође доступна)
(4 ) Деw поинт:-45 степени---70

Како да се Упитај цитат?

Не оклевајте да нам шаљете поштусаследећи дат.један.

(1 ) Н2 Протицај: ___Нм3/хр

(2 ) Н2 невиности: ___ %

(3 ) Н2 отпуст притисак: ___Бар

(4 ) напоне и фреквенције: ___В/ПХ/ХЗ

(5 ) азот апликације.

Апликације од азота генератора

Индустрија хране и пића

У тренутку хране пића се производе или воће и поврће бере, на процес старења наступа изненада, све до потпуно пропадање производа. Ово је узроковано бактерија и других организама. Генератори користе се поплавити производе са Н2 који узима кисеоник и знатно продућава производ животног јер ови организми могу да се развију. Поред тога, хемијска деградација хране узрокована оксидације могу бити елиминисани или престала.

Аналитичка хемија

Азот Генератори су потребне за различите видове аналитичка хемија као што су течни хроматографија – масу спектрометре и гасна хроматографија где залиха за стабилне и континуиране азот је неопходно.

Авион андамп; гуме моторних возила

Иако је ваздух 78% душика, већина авиона гуме надуване азотом, и има много гума и аутомобилски продавнице са азотом генераторе за попуњавање гуме, предност бити тај азота у тенк је сува. Често тенк компримовани ваздух ће имати воду у њој која долази из атмосферске водене паре сазима у резервоару након одласка на компресор. Такође , азот је рекао је да одржи стабилније притисак када се греје и охладила [цитат потребан] и рекао [цитат потребан] бити већа молекула (109.76 пм) па доеснанд #39; т прожимају гуму тако лако као О2 [цитат потребан] (120.74 пм) и аргона.

Хемијску и петрохемијску индустрију

Примарни и врло важно примјену азота у хемијску и петрохемијску индустрију је на пружање инертног окружења чији је циљ био главне индустријске сигурности током чишћења и заштите процес пловила. Осим тога, азот се користи за тестирање гасоводе притисак, транспорт хемијских агенаса и регенерацији коришћених катализаторе у технолошким процесима.

Електронике

У електроници, азот служи као антиоксидант у производњи полу-проводнике и електричне струјна кола, Термичка обрада готових производа, као и дува и чишћење.

Индустрија стакла

У производњи стакла, азот доказује ефикасан као расхладни агент за лук рерна електроде, оксидације инхибитором током процеса процедуре, као и ваздух хладнији.

Металургија

Метална индустрија углавном користи азота као средство за заштиту металуршкој и обојених метала током оптимизирано. Такође, азот је помогло у тако стандардним процесима као неутрална Каљена, учврсћавање, тешко бакра, стрес си спасио, цијанид ПолицyАгент, метал-прах синтеринг и хлађење избочине умиру.

Индустрија боја и лакова

За производњу боја и лакова користи азота за стварање инертног окружењу у процесу судова да се осигура сигурност, као и за расељавање кисеоника током паковање да би се спречило полyмеризатион дрyинг уља.

Нафтна индустрија

У индустрији нафте, азот је неопходна компонента у бројним процесима. Најчешће , азот се користи за стварање инертног окружења за спречавање експлозија и ватра сигурност и за подршку транспорта и трансфера угљоводоника. Поред тога, азот се користи за нафтовод, тестирање и чишћење, чишћење технолошких пловила и чишћење течни гас носиоци и угљоводониине складишних објеката.

Фармацеутска индустрија

У фармацеутској индустрији, азот проналази апликације Цолумбиа амбалаже и осигуравања против сигурност у експлозији и пожару у активностима где се користе добро распрљени супстанци.

Хипоксиина ваздух ватра спречавање систем

Азот генератори се користе у Хипоксиина ваздух ватра заштитни сустави за израду ваздуха са ниским кисеоником.


Hot Tags: нискобуџетне азот генератор, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, извозници, продавац, купи
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...