Категорија производа
Call us on
+86-571-61712588
If you have any questions, please contact us
GO >>

Хеатлесс регенеративни упија упишите фен

Хеатлесс регенеративни упија упишите фен

Хеатлесс регенеративни упијајући тип фен за косу, адсорптион ваздух маљине су произвођача / добављача у Кини, нудећи Хеатлесс регенеративни упијајући фен за косу

Features

Основни подаци.

Модел НО.:КБWПакет : ЦТН
Заштитни знак: YУАНДАПорекло : Зхејианг Кина
Производни капацитет: 200сет / квартал

Опис производа

Опис

Ник упијајући тип фен за косу је на основу трансформације притисак и адсорптион принцип, даје предност инхерентне мицропоре од десикант, упија влагу из ваздуха од стране цапилларитy, упија и осуљи компримовани ваздух процесом само-грејање и млаке регенерације, да се температура деw поинт-40 ~-70.

Увод

Ник требало би да ограничењу од принципа дехидрација, температура деw поинт притисак ваздуха након третмана допире на 2-8. У неким околностима које захтева већи квалитет ваздуха, то не може испунити ваздух користећи услов, замењена упијајући тип кул сувља или у комбинацији врста сушара.
Ник генерално, опрема је направљена у облику два торња. Под контролом ПЛЦ, две куле ради исто тако. Један упија влагу, други десорбс и регенерише. Карактерише у стабилном операција, мале инвестиције, лако одржавање и ненадзиране операције итд.
Ник према режиму за регенерацију, фен за косу упијајући типа могу бити подељени у два типа: Хеатлесс регенерације и млаке регенерације.

Hot Tags: хеатлесс регенеративни упијајући тип фен за косу, Кина произвођачи, добављачи, фабрика, извозници, продавац, купи
Сродни производи
E-mail to us
Категорија производа
To learn more, please click into each category ...